fbpx

Undervisning

Lektionsbeskrivelser

Pris for en 30 minutters lektion er 200 kr.

Pakke med 5 lektioner til 700. Lektionspakker er personlige og kan kun bruges af en selv.

Alle lektioner er med video. Svinget filmes inden vi går igang, og video bruges i løbet af lektionen så du får et billede af hvad vi ændrer. Efter lektionen vil der blive sendt før og efter billeder, samt noter omkring hvad der skete i træningen, og hvad du skal arbejde på i fremtiden.

Lektioner med flightscope
En flightscope er en dobblerradar der måler hvordan køllen kommer ned og rammer bolden, og hvordan bolden efterfølgende flyver.
En flightscope måler blandt andet, hvor meget hastighed der er på køllen og bolden, spinnet på bolden, hvilken vej bolden kurver og hvorfor. Disse tal kan blandt andet hjælpe os med at forklare, hvorfor du slicer, og hvordan man kan komme til at slå længere med driver

Puttning
Tager udgangspunkt i Laser Optic Putting Systemet, der er udviklet af Mike Shannon. Her filmes svinget fra op til 6 forskellige vinkler, og vi finder ud af lige nøjagtig hvad du gør, og hvordan vi kan forbedre det.
Puttning er meget individuelt, og selv de bedste puttere holder meget forskelligt. Derfor mener jeg det er vigtigt at ændringen er tilpasset det enkelte.
I forbindelse med at læse greens har jeg hentet mest erfaring i forbindelse med kurser i Aimpoint og Vector greenreading der beskriver hvorfor bolden falder så meget som den gør.

TPI Screening
Få en fysisk screening af din krop. Vi screener din krop for at finde ud din fleksibel og stabil du er.  Det bruger vi til at finde det golfsving, der netop passer til dig og din krop.
Du vil også få øvelser til at blive mere stabil og fleksibel hvis du skulle have brug for det:-)

Lektioner kan bestilles på golfbox.

Hvis du har spørgsmil så kontakt gerne træner Rasmus Rolighed på mail: darth_woods@hotmail.com 

Se også Rasmus Roligheds egen hjemmeside: http://rolighedgolf.wordpress.com 

Rasmus_Rolighed1