fbpx

Nye medlemmer

Golf er en fantastisk sport, der kombinerer sport, motion og socialt liv til en højere enhed. Harrevig Golfklub stiller med sin fantastiske bane en helt unik ramme til rådighed for golfspillet. Uden på noget tidspunkt at bryde med sin gennemførte stil snor banen sig igennem enestående natur og storslåede udsigter over 18 meget forskellige huller.

Ikke underligt, at Harrevig Golfbane af mange regnes for en af de smukkeste!

Medlemskab af Harrevig Golfklub

For at blive fuldgyldigt medlem af en golfklub i Danmark er det et krav at man gennemgår en begynderuddannelse, hvor man lærer golfspillets regler og teknik.
I Harrevig Golfklub har vi valgt at satse på en integreret begynderundervisning, hvor nybegyndere træner sammen med lidt mere øvede spillere. Dette betyder, at vi ikke overlader nye spillere til sig selv, når de har ”fået kortet”. De kan ganske gratis fortsætte med at gå til træning hos vores træner i hele prøveperioden.

Begynderundervisning starter med 5 lektioner hos træneren og giver basis for fælles træning.
Fælles undervisning finder sted onsdag kl. 11.00-12.00 eller 18.30-19.30. Hver fjerde gang er der teori og derfor er tiderne udvidet med en time.
Mandag er der spilledag kl 18.00, tilmelding sker på tavlen i klubhuset, hvor medlemmer af klubben er klar til at spille med jer.

Tilmelding

Send navn, adresse, telefon og e-mail til: kontakt@harreviggolf.dk
Yderligere info: Ring 97 57 11 66 mandag til fredag 9:30-14:00 (1. nov. – 1. april tirsdag og torsdag 10 – 14)

Åbent Hus Arrangementer

Der afholdes løbende Åbent Hus Arrangementer.

 

Indmeldelsesblanket 2019

Nye medlemmer

Tilknyttet fil: PDF