fbpx

Træneren

Knud Storgaard

I 2021 vil spillende professionelle Knud Storgaard, 48 år hjælpe Harre Vig med forskellige golftræningsopgaver.

Knud, som bor i Skive, og startede bl.a. sin professionelle golf karriere i Harre Vig helt tilbage i 1996 og har siden færdes her i mange år. Knud er ikke uddannet PGA træner, men har rigeligt med andre meritter til at ”kompensere” for dette. Han har for at nævne lidt af hans baggrund en Cant Scient grad fra Aarhus universitet i matematik og fysik, har været spillende professionel siden 1996 med bl.a. tre fulde sæsoner på European Tour, flere Danmarks mesterskaber, repræsenteret Danmark ved World Cup sammen med Thomas Bjørn i 1997 og mange sæsoner på Challenge Touren, hvor han har to sejre (Cote De Ivory i 1997 og Esbjerg Open i 1997). Han har undervist elitenspillerene i bl.a. Mollerup, Skive og Holstebro og er pt. konsulent træner på Karup Aa Golfbane og Hjarbæk udover også nu Harre Vig GK. Han spiller dagligt for Trehøjes 1. divisions hold. Han har siden 2010 skrevet mere end 150 tekniske golfartikler til Golf Bladet.

Han har sin egen Trackman 4, som bruges ved egen – samt elevtræning efter behov. Desuden har han mange års erfaring med golffitness træning, som han har undervist i flere sæsoner, samt golfrejser rundt i hele verden de sidste 15 år.

Undervisning kan bookes ved at skrive til Knud på mail: k.storgaard@hotmail.com og priser, forskellige former for træning og deltager antal kan ses her: https://knudstorgaard.dk/instructions/