fbpx

Fritspilsordningen (Golfring Limfjorden)


Golfring Limfjorden 2024

Ordningen omfatter fortsat 9 klubber, nemlig Skive, Aars, Hvalpsund, Morsø, Harre Vig, Løgstør, Hjarbæk Fjord, Jammerbugten og Nordvestjysk Golfklub.

Du kan spille uden at betale greenfee på alle baner i ordningen mod betaling af det aftalte mer-kontingent på kr. 900,00. Medlemmer af Harre Vig Golfklub kan indbetale beløbet på konto 8500 000 766 8716 i Spar Nord og som tekst SKAL medlemsnummer og navn oplyses. Når pengene er indgået på Harre Vigs konto efter max. 3 dage oprettes du i fritspilsgruppen på golfbox. Man får ikke noget bevis for sit medlemskab, men når man registrerer sig på en fremmed banen, retter prisen sig automatisk til 0 kr.

Hvordan booker jeg tider på banerne?

Booking af spilletid sker på helt normal vis gennem Golfbox eller telefonisk aftale m.m. Ved ankomst til spillestedet bekræftes tiden som normalt.

Lidt mere om baggrunden for aftalen:

Fritspilsordningen er et medlemsgode for de medlemmer, der gerne spiller mange runder på fremmede baner. Ordningen betyder for deltagerne også, at det altid er nemt at finde en anden bane uden merudgift, når ens egen bane er optaget af turneringer eller andre aktiviteter. Klubberne har aftalt en økonomisk udligningsordning, hvor de klubber, der spilles flest runder på, også får de største indtægter. Det er aftalt, at ordningen – som de fleste andre rabatordninger – kun gælder for medlemmer med fulde medlemsrettigheder. Flex-medlemskab giver ikke ret til at være med i denne ordning. Ordningen gælder heller ikke for langdistance- og nabomedlemmer. For de fuldgyldige medlemmer, der ikke ønsker at tilslutte sig ordningen, spilles der til normal greenfee, med mindre andet er aftalt.