fbpx

Vinterbane

Baneudvalget har besluttet at vinterbanen denne vinter skal være en 9-hullers bane.
Til grundlag for denne beslutning er disse punkter:

1. Vinterbanen anvendes kun i få uger. Sommergreens holdes åbne når der ikke er frost. Vi håber at vinteren igen denne vinter bliver kort.
2. Sidste vinter blev vinterbanen benyttet til 150 runder golf fordelt på ca. 90 spillere.
3. Vinterbaneklargøring starter i august, hvor vintergreens klippes flere gange om ugen. I stedet for at klargøre og passe alle 18 vintergreens, nøjes vi med 9 huller i år og derved frigøres ressourcer til andre opgaver. F.eks. er der brugt mange timer på drænarbejde og efterfølgende topdressing af fairways.
4. Vi anvender de 9 huller som ligger i nærheden af klubhuset og skåner samtidig de vådeste huller (hul 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 15, 18)
5. Ønsker man at spille 18 huller, så spilles 9-huls banen 2 gange. Alternativt spilles par-3 banen som hele vinteren er i fin stand.

Når vinteren er forbi, så vil vi selvfølgelig evaluere på 9-hulsbanen, ligesom vi også tidligere har gjort med vinterbanen.

Det er netop tidligere erfaringer, som bl.a. har været med i beslutningen om at indføre 9-hulsbanen og skåne noget af banen.

Vi oplever jo, at vore medlemmer, som har fritspils ordning, spiller andre baner hvor sommergreens er åbne, og det er der bestemt ikke noget at sige til.

I Harre Vig vil vi holde sommergreens åbne så længe som muligt. Vi skal bare sikre at banen ikke tager skade.

Håber at alle som er utilfredse med vores beslutning om 9-huls bane, alligevel får gode oplevelser på en vinterbane, som er mere tør end tidligere år.

Hilsen Baneudvalget