fbpx

Skaf et medlem

Skaf et medlem

Harre Vig Golfklub mangler medlemmer og netop du er den bedste til at hjælpe din klub med at skaffe et nyt medlem. Det kan være hvem som helst, bare de viser en smule interesse for at prøve at slå en bold. Bliver det en umiddelbar succes og føler den nye sig velkommen og tilpas i klubben, er der en chance for, at det kan blive et nyt vedvarende medlem i HVG. Fortæl om alle de fortræffeligheder der er ved at spille golf. Rekrutterings- og begynderudvalget holder en række ”Åbent Hus” arrangementer her i marts og april måned, hvor det mulige nye medlem møder vores pro-træner. Begynderudvalget står klar med vejledning på træningsbanen og par 3 banen. Der er planlagt matcher for nybegynderne hen over foråret.

Der vil være rundvisning i klubben og der serveres kaffe og kage til alle deltagere.

Følgende datoer er foreløbig valgt:

  • Søndag den 13. marts fra kl. 13 – 15
  • Søndag den 20. marts fra kl. 13 – 15
  • Søndag den 3. april fra kl. 13 – 15

Det vil være en rigtig god idé, at du selv er med til at vise lidt rundt i klubben, da det er vigtigt, at den nye kender en i klubben.

Der kan lejes begynderudstyr, hvis man ønsker at prøve mere på de nye begynderhold, som forhåbentlig kommer op at stå. Udover dette brev, vil vi annoncere i dagspressen, Salling Web, hjemmeside, sportsklubber mv.

Et begyndermedlemskab koster kun 1500 kr. med undervisning. Hvis det nye medlem fortsætter næste sæson, får vedkommende et gavekort på 1500 kr. som kan anvendes til at reducere kontingentet med.

Husk det handler ikke kun om hvad din klub kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for din klub. Du er en meget vigtig brik i den indsats, som jo er meget enkel.

Rekrutterings- og begynderudvalget