fbpx

Lær grundelementerne i golfspillet på en weekend

Har du masser af energi og måske boldøje, flair for sportsgrene som badminton, håndbold eller fodbold, kunne et turboforløb i golf godt være din vej til hurtig at blive klar til at gå 18 huller, fortæller den nye træner i Harre Vig Golfklub, Knud Storgaard.

Der er 7 væsentlige grundelementer, som du skal kende, forklarer Knud Storgaard. Alt derudover kan bygges på hen ad vejen, når du har tilegnet dig en vis sikkerhed i teknikken omkring grundslag og i praktisk spil.

Efter en intensiv weekend er det op til dig, hvor hurtigt du vil videre. Træningsindsatsen med udslag på driving range og nogle runder på klubbens Par 3 bane lønner sig. Du vil opleve, at jo mere du øver dig, jo bedre bliver du, fortæller Knud.

Det er med at komme godt og struktureret i gang, så kan du altid supplere med lektioner med din træner eller med kurser. Det allervigtigste er, at du finder glæden ved sporten og kommer afsted ud så tit, du kan.

Struktur er noget, Knud kender til bevidstløshed. Med en mastergrad i matematik og fysik har han en struktureret og systematisk tilgang, som han har overført til golfspillet. Når han underviser, bryder han golfelementerne op i små, logiske enheder, som er lette at forstå, fortæller nogle af hans elever. Det ligger ham meget på sinde, at nye golfspillere trænes i at reflektere over og analysere hvert eneste af deres slag, så de lærer selv at lave små korrektioner af f.eks. deres grib på golfkøllen eller deres opstilling.

Knud Storgaard er som nævnt ny træner i Harre Vig Golfklub og ”en gammel kending” blandt golfinteresserede. Han startede selv med golf som 12-årig og har kørt på siden. Hans karriere omfatter bl.a. deltagelse i Europa Touren, World Cup sammen med bl.a. Thomas Bjørn og US PGA Tour. Han er en berejst herre, som ud over selv at deltage i turneringer rundt omkring i verden også er arrangør af golfrejser til f.eks. Sydafrika, Thailand og Tenerife.

Nu nyder golfspillere i Harre Vig Golfklub godt af Knud Storgaards erfaring og kunnen. Der er stor interesse for at træne med Knud, og der er stor begejstring over, at han er blevet en del af klubben.