fbpx

En fantastisk jubilæumsuge er slut

Bestyrelse, frivillige og ansatte havde lagt sig i selen for at få skabt en festlig og mindeværdig uge, og vi synes egentlig, det er lykkedes ret godt.

Mandag aften/nat blev der spillet natgolf til stor morskab for mange og nogen frustration for andre. 80 medlemmer mødtes i mørket.

Fra mandag til fredag var der tilbud på ’spil og spis’ for 150,-
I alt 578 gæster og 221 medlemmer var på banen i disse dage – og næsten alle var i Cafeen og spise jubilæumsmenuen.

Lørdag var der festlig jubilæumsmatch med bl.a. kanonsalut v. gunstart. Fine præmier var sponseret af Fur Bryghus – Tusind tak til Fur Bryghus. 121 medlemmer deltog i jubilæumsmatchen.

Lørdag aften var der et brag af en jubilæumsfest med musik, sang og bægerklang for 116 deltagere med m. en førsteklasses menu leveret af Støvlen i Skive. Bror Arnfast spillede under middagen og efter middagen var der budt op til dans med musik leveret af ’Rock mod Rynker’. Under middagen var der et festligt indslag i form af et ca. 25 år gammelt nummer fra Glyngøre Revyen. Der blev sunget fra jubilæumssanghæftet, og der blev holdt jubilæumstale af formanden Erland A. Nielsen. Der blev, for første gang i klubbens historie, udnævnt et æresmedlem, nemlig Erik Krogh Kristensen, som modtog æresprisen for sit dengang store arbejde for at få etableret en golfklub i Harre Vig. Endvidere var der fine lodtrækningspræmier skænket af bl.a. Fur Bryghus, Sherwin Williams m.fl.

Søndag gik det løs igen med en jubilæumsreception for alle interesserede. Ca. 120 gæster mødte op for at hilse på. Der blev spist sandwich og drukket et par glas, og formanden var på ny på talerstolen, ligesom Erik Krogh Kristensen takkede for Æresprisen og fortalte lidt om tilblivelsen af golfklubben. Klubben havde ønsket sig stærekasser; og stærene kan godt glæde sig. Ca. 60 stærekasser blev det til samt masser af pengegaver og andre gaver. Tusind tak til alle givere.

Hele ugen var der udstilling af STS Biler, Skive, som også havde udloddet en gratis uge i en Toyota v. hole-in-one. Desværre måtte STS beholde præmien selv, da ingen var så heldige at præstere et hole-in-one. Også tusind tak til STS-biler.

Hver dag hele ugen kunne der også vindes 1 billet til Made in Himmerland v. at komme tættest på flaget, så 7 glade vindere skal en tur til Himmerland.

Harre Vig var hele ugen igennem velsignet med det mest fantastiske sommervejr; solskin og ingen regn eller blæst. Dog kom der en lille byge under receptionen i det opstillede telt, men det var billigt sluppet.

Alt i alt en fantastisk uge – TUSIND TAK TIL ALLE!

Bestyrelsen i Harre Vig Golfklub

NB: Der vil blive lavet en fotobog med alle de billeder, der er blevet taget i ugens løb. Bogen vil få sin plads i klubhuset, så snart den er færdig.