fbpx

Junior sommerlejr 2019

Harre Vig vinder årets sommerlejr for juniorer.

Fra søndag d. 28/7 tom. onsdag d. 31/7 blev der afholdt Golf Sommerlejr 2019. I år med deltagelse af i alt 56 juniorer fra de 6 arrangerende klubber som er Struer, Sydthy, Nordvestjysk, Morsø, Skive og Harre Vig golfklubber.

Deltagerne har en alder mellem 8 og 20 år, og deres handicap spænder fra 3.3 til 72. De mødtes til 4 dage med masser af golf og socialt samvær.

I år blev banerne Morsø, Skive, Sydthy og Harre Vig spillet i nævnte rækkefølge. Efter onsdagen runde kunne Team Harre Vig løfte pokalen for 3. år i træk. Super flot spillet over alle 4 dage. Harre Vig Golfklub blev i år repræsenteret af følgende spillere: (fra højre) Jeppe Furbo, Emil Schyum, Frederikke Schyum, Natasja Pedersen og Laura Pedersen. Det bør nævnes at Laura blev nr. 2 i C-rækken og Frederikke vandt B-rækken.

Lejren havde mandag aften besøg af Karsten Maas med hans trickshow og tirsdag aften kiggede Knud Storgaard forbi og gav en session på range for alle de unge spillere.

Der skal lyde en stor tak til vores sponsorer, særligt Salling Efterskole og Skov A/S og til Harre Vig Golfklub for lån af bane og biler. Tak.

Hilsen Kim Deleuran & Rasmus Schyum Jensen

Vinderne 2018

Tilknyttet fil: